Składniki:
- 1 szklanka mąki pszennej typ 1850
- 250 g sera twarogowego półtłustego
- 1 jajko
- 3 łyżki ksylitolu
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 8 łyżeczek marmolady różanej.
Sposób przygotowania:
Jajko z serem i ksylitolem zmiksować mikserem. Dodać mąkę i proszek do pieczenia, zagnieść ręcznie ciasto.
Pokroić na osiem części. Do środka dodać marmoladę i dokładnie skleić formując kształt pączka. Kłaść na blasze wyłożonej papierem do pieczenia (zachować odstępy). Piec 20-25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Posypać pudrem z ksylitolu.
Kontakt:
- 509 614 517

Agnieszka Filip
OPINIA PACJENTA: Pół roku temu zdiagnozowano u mnie insulinooporność, to był moment, w którym powiedziałam sobie, że teraz już naprawdę czas zabrać się za swoje zdrowie. Pocztą pantoflową trafiłam do Pani Agnieszki. Pani dietetyk wszystko mi wyjaśniła na czym polega moja choroba, udzieliła bardzo ...







Twój komentarz