Składniki:
1 łyżeczka oliwy lub oleju rzepakowego,
3 jaja,
pół opakowania łososia wędzonego,
5 szparagów zielonych,
garść pomidorków koktajlowych,
koperek.
Sposób przygotowania:
Szparagi umyć, odłamać twarde końce (same złamią się w odpowiednim miejscu). Łodyżki pokroić ukośnie na ok. 1/2 cm kawałki, główki pozostawić w całości. Wrzucić na lekko osolony wrzątek i gotować ok. 2 minuty, odcedzić. W misce roztrzepać widelcem jajka z dodatkiem soli i pieprzu. Dodać szparagi i łososia pokrojonego na kilka kawałków. wszystko
wymieszać łyżką. Na patelni rozgrzać oliwę. Wlać masę jajeczną z dodatkami. Dodać połówki pomidorków koktajlowych. Ustawić mały ogień, przykryć patelnię pokrywką i podgrzewać aż masa się zetnie przez ok. 5 minut. Gotowy omlet posypać świeżo zmielonym pieprzem i udekorować koperkiem
Kontakt:
- 509 614 517
Agnieszka Filip
OPINIA PACJENTA: Skorzystanie z usług dietetycznych Pani Agnieszki było bardzo dobra decyzja i polecam gorąco wszystkim, którzy chcą zrzucić zbędne kilogramy. Opracowany plan żywieniowy jest dostosowany do mnie, posiłki sa bardzo łatwe w przygotowaniu, sycące a przede wszystkim smaczne. Pani Agnieszka jest osoba bardzo ...
02.06.2016
Twój komentarz